ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για αγορές μέσω του tuko.gr μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους εξόφλησης:

  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL
  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 

Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα VK Athens.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, ηλεκτρονικά μέσω ασφαλών συναλλαγών της Viva Wallet. Η διαδικασία είναι απλή και όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε νόμισμα του ΕΥΡΩ (€). Το ποσό θα αποπληρώνεται μόνο εφάπαξ. Το ποσό της εφάπαξ αποπληρωμής εκτός από την αξία των προϊόντων, περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής. Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες  που θα βρει στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρει, θα πρέπει να συμπληρώσει τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής του κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της από το σύστημα συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

Πληρωμή μέσω PayPal

Το PayPal είναι ένας 100% ασφαλής τρόπος για γρήγορες online πληρωμές χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Είναι ο πλέον διαδεδομένος τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών. Το σύστημα PayPal εμπιστεύονται καθημερινά εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο το κόσμο.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Καταβάλετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας και των εξόδων αποστολής αυτής, στον εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Ταχυμεταφορών κατά την παράδοση της παραγγελίας.

Για το Λεκανοπέδιο Θεσσαλονίκης η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα και την υπόλοιπη Θεσσαλονίκη η χρέωση είναι 0.90€.

Σε όλες τις περιπτώσεις τρόπων πληρωμής πλην της Αντικαταβολής θα επιβεβαιώνεται πρώτα από εμάς η εξόφληση του ποσού αποπληρωμής και μετά θα πραγματοποιείται η αποστολή των προϊόντων.